Laksecreme med dadler
15 min

Laksecreme med dadler

Syrligt, salt og sødt mødes i en herlig kombination.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Laksecreme med dadler

Syrligt, salt og sødt mødes i en herlig kombination.

Antal portioner
  • 150 g gravad laks
  • 3 dadler uden sten
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 45 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 100 g flutes

Fremgangsmåde:

Skær laks og dadler i mindre bidder. Bland kvark, citronskal og -saft, salt og peber. Rør laks, dadler og halvdelen af nødderne heri. Pynt med resten og server med ristede fluteskiver til.

Tip

Du kan også servere safrancrostini til laksecremen - se link.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 30 %
Print