Lammegryde med forårsløg

Lam og forårsløg er forårsbebudere, som spiller godt sammen i denne lammegryde.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lammegryde med forårsløg

Lam og forårsløg er forårsbebudere, som spiller godt sammen i denne lammegryde.

Antal portioner
  • 500 g lammebov i tern (ca. 2 cm)
  • 2 spsk hvedemel
  • 25 g smør
  • 4 dl vand
  • ½ dl finthakkede friske basilikumblade
  • 1 knust fed hvidløgsfed
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g broccoli
  • 75 g Buko® Naturel
  • 350 g forårsløg i skrå stykker (ca. 5 cm)
  • 250 g sukkerærter

Tilbehør

  • 240 landbrød

Fremgangsmåde:

Vend lammekødet i mel. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits lammekødet i ca. 1 min. Tilsæt vand, basilikum, hvidløg, salt og peber. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 45 min. Skær broccolien i små buketter og stilken i tynde skiver. Tilsæt flødeost til kødet og kog retten under omrøring til osten er smeltet. Tilsæt broccoli og kog retten i ca. 2 min. Kom derefter forårsløg og sukkerærter i. Kog retten færdig på ca. 3 min. Smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10965 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 43 %
Print