Lammeschnitzler med peberfrugtsauce

Savner du en opskrift på en lækker hovedret til i aften? Så prøv disse velsmagende lammeschnitzler med peberfrugtsauce! Den gode smag af lammeschnitzel akkompagneres af en smagfuld sauce med peberfrugt.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lammeschnitzler med peberfrugtsauce

Savner du en opskrift på en lækker hovedret til i aften? Så prøv disse velsmagende lammeschnitzler med peberfrugtsauce! Den gode smag af lammeschnitzel akkompagneres af en smagfuld sauce med peberfrugt.

Antal portioner
  • 4 lammeschnitzler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Peberfrugtsauce

  • 1½ dl grøntsagsbouillon
  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1/2 knust fed hvidløgsfed
  • 100 g hakket rød peberfrugt (ca. 8 spsk)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 800 g kartofler
  • 520 g blandet salat

Fremgangsmåde:

Rids fedtkanten på lammeschnitzlerne. Drys med salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og brun schnitzlerne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme ca. 4 min. på hver side. Tag schnitzlerne op og hold dem varme.

Peberfrugtsauce

Kog panden af med bouillon. Tilsæt piskefløde, hvidløg og peberfrugt. Bring saucen i kog. Lad den koge godt igennem. Smag til med salt og peber. Tilsæt den hakkede persille lige inden serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9464 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 48 %
Print