Løgsuppe med ostebrød
45 min

Løgsuppe med ostebrød

Franskinspireret klassiker med ostebrød, som gratineres i ovn ovenpå den portionsanrettede suppe.
Bedømmelse (30 vurderinger)

Min bedømmelse:

Løgsuppe med ostebrød

Franskinspireret klassiker med ostebrød, som gratineres i ovn ovenpå den portionsanrettede suppe.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Løgene pilles, skæres i tynde skiver og svitses i smør. Vandet tilsættes sammen med krydderier og bouillonterningerne. Det hele koger få minutter, til løgene er møre. - Suppen anrettes i 4 portionsskåle, som dækkes med en skive smørsmurt franskbrød og drysses med revet ost. Gratineres hurtigt i varm ovn ved 225°. Serveres straks.

Tip

Gratinerede ostebrød kan også serveres ved siden af suppen, hvis man foretrækker dette, fremfor at komme brødene i suppen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 63 %
Print