Løgsuppe med ostestænger

Dejlig suppe med ravioli lavet på 15 min. Det er da fastfood i ordets egentlige betydning!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Løgsuppe med ostestænger

Dejlig suppe med ravioli lavet på 15 min. Det er da fastfood i ordets egentlige betydning!

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 5 zittauerløg i mundrette bidder
  • 3 små finthakkede fed hvidløgsfed
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • 200 g sukkerærter i halve
  • 250 g friske små raviolier med ost

Grillede brødstænger

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt bouillon, vand, salt og peber. Bring suppen i kog og kom de 2 slags ærter og ravioli i. Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 3 min. - til pastaen er mør uden at være blød. Smag løgsuppen til.

Brødstænger

Skær brødskiverne i stænger - på langs. Læg brødstængerne på en plade med alufolie og drys med ost og peber. Grill brødstængerne midt i ovnen til de er gyldne.

Grill

Ca. 5 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %
Print