Luftig omelet

Den søde omelet med smag af appelsin kan fint serveres som en hurtig dessert.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Luftig omelet

Den søde omelet med smag af appelsin kan fint serveres som en hurtig dessert.

Antal portioner

Pynt

  • flormelis

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Del æggene. Bland æggeblommerne med madlavningsfløde, salt, sukker og appelsinskal. Pisk hviderne stive og vend dem i æggeblandingen. Lad smørret blive gyldent i en pande (ca. 22 cm i diameter) og steg omeletten ved svag varme i ca. 10 min. Lad omeletten glide halvt over på et fad og fold resten over - som en halvmåne. Fordel bærrerne på omeletten og drys med flormelis. Server straks med iskold flødeskum til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 68 %
Print