Lun gulerodscarpaccio

En farverig forret - inspireret fra den italienske klassiker med gulerødder i stedet for kød.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lun gulerodscarpaccio

En farverig forret - inspireret fra den italienske klassiker med gulerødder i stedet for kød.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Skræl og kog gulerødderne i ca. 10 min. - de skal stadig have bid. Hak imens mandlerne groft og rist dem i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. og derefter ved jævn varme i ca. 2 min. - eller til de bliver gyldne.

Ved serveringen

Skær gulerødderne i tynde skrå skiver og fordel dem på 4 tallerkener. Dryp med olie, drys med salt, ost, skvalderkål og mandler. Server straks.

Tip

I stedet for skvalderkål kan du bruge rucolasalatblade.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 65 %
Print