Lun ostesandwich og syltet hvidkål

Hvidkålen kan minde lidt om coleslaw, bare uden mayonnaisen. Den er sprød og tyggevenlig og spiller godt sammen med de lune ostebrød.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lun ostesandwich og syltet hvidkål

Hvidkålen kan minde lidt om coleslaw, bare uden mayonnaisen. Den er sprød og tyggevenlig og spiller godt sammen med de lune ostebrød.

Antal portioner

Syltet hvidkål

  • 4 spsk æbleeddike
  • 4 spsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet hvidkål
  • 2 rødløg i halve, tynde ringe (ca. 200 g)
  • 3 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)

Fremgangsmåde:

Syltet hvidkål

Rør eddike, sukker og salt godt sammen i en stor skål. Vend hvidkål, løg og bladselleri godt rundt i eddikelagen. Lad kålen trække på køkkenbordet i mindst 10 min. Smag til og anret den syltede hvidkål i 4 skåle.

Del brødskiverne i halve og læg dem på en plade med bagepapir. Fordel osten på brødskiverne og gratiner dem øverst i ovnen. Anret kødet på de gratinerede ostebrød og drys med forårsløg og chili. Server de lune ostesandwich sammen med den syltede hvidkål.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %
Print