Lun pastasalat med kantareller

Tag familien med en tur i skoven og pluk friske lækre kantareller.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lun pastasalat med kantareller

Tag familien med en tur i skoven og pluk friske lækre kantareller.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx sløjfer

Pynt

Tilbehør

  • 200 g ristet filonebrød

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 15 min., til den er mør uden at være blød.

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kantarellerne i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt fløde og ost og varm det godt igennem under omrøring - til osten er smeltet. Tilsæt persille, citronskal og -saft, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Vend pasta og kantarelsauce sammen, drys med ost og persille. Server straks med godt brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 23 %
Print