Lun sandwich med ost

Mums.... lun kyllingesandwich med krydret rødkål og smeltet ost.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lun sandwich med ost

Mums.... lun kyllingesandwich med krydret rødkål og smeltet ost.

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter
  • 10 g smør
  • ½ tsk groft salt

Krydret rødkål

  • 400 g fintsnittet rødkål
  • 1 spsk lynghonning
  • 1½ spsk rødvinseddike
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk groft salt
  • 100 g salatblade, fx egeløv
  • 2 finthakkede rødløg

Fremgangsmåde:

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Lad smørret blive gyldent i en pande. Drys kyllingefileterne med salt og brun dem ca. 1 min på hver side. Steg derefter kødet ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Lad kyllingefileterne hvile tildækket i ca. 10 min.

Krydret rødkål

Vend rødkål, honning, eddike, olie og salt sammen i en skål. Stil rødkålen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Vend rundt i den krydrede rødkål og smag til.

Læg brødskiverne på en plade med bagepapir. Rist brødet i ca. 4 min. Tag pladen ud og læg 4 af de ristede brødskiver på tallerkener. Fordel osten på de sidste 4 skiver brød og rist dem i yderligere ca. 4 min. til osten er smeltet.

Læg salatbladene på de ristede brødskiver og dernæst den krydrede rødkål. Skær de lune kyllingefileter i skiver og fordel dem og de hakkede løg på rødkålen. Læg brødskiverne med smeltet ost på toppen af de 4 sandwich.

Ristning

Ca. 8 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 28 %
Print