Lynhurtig kyllingesalat med peberfrugter

Brug denne sprøde kyllingesalat som frokost, på madpakken, buffeten eller som mellemmåltid.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lynhurtig kyllingesalat med peberfrugter

Brug denne sprøde kyllingesalat som frokost, på madpakken, buffeten eller som mellemmåltid.

Antal portioner
  • 2 store røde peberfrugter
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stort æble
  • 400 g koldt stegt kyllingekød uden skind

Dressing

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i store tern. Steg peberfrugterne ved svag varme i ca. 10 min. Lad dem køle lidt af. Befri æblet for kernehus og stilk og skær det i tern. Skær kyllingekødet i mindre stykker.

Dressing

Rør fraiche med salt, peber og hvidløg. Vend kylling, peberfrugt, æble og kapers sammen med dressingen. Stil kyllingesalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Tip

Køb evt. grillet kylling i et supermarked eller i en grillbar.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 40 %
Print