Lynstegte grøntsager med nudler

Lynhurtig wokret i smukke farver....værs'go så er der serveret.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Lynstegte grøntsager med nudler

Lynhurtig wokret i smukke farver....værs'go så er der serveret.

Antal portioner
  • 25 g Arla Kærgården® Italienske urter
  • 500 g wokstrimler af okseklump
  • 400 g fintstrimlet spidskål
  • 5 forårsløg i tynde, skrå ringe
  • 300 g blommetomater i halve eller kvarte
  • 1 rød chilipeber i ringe
  • 1 tsk groft salt
  • 250 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Lad en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Smelt fedtstoffet, del kødet i 2 portioner og steg hver portion i ca. 1½ min. Tag alt kødet op. Steg spidskål, forårsløg, tomater og chili under omrøring i ca. 2 min. Kom kødet tilbage, tilsæt salt og smag til.

Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Hæld nudlerne i et dørslag og kom dem tilbage i gryden.

Vend nudlerne med fedtstof og kom dem i et stort fad. Hæld kød og grøntsager over nudlerne, pynt med rucola og server med det samme.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,7 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 30 %
Print