Majssuppe og bønnesalat
45 min

Majssuppe og bønnesalat

På med sombrero´en og leg mexicaner for en aften med cremet majssuppe og salt bønnesalat.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Majssuppe og bønnesalat

På med sombrero´en og leg mexicaner for en aften med cremet majssuppe og salt bønnesalat.

Antal portioner

Bønnesalat

Tilbehør

  • 240 g brød

Fremgangsmåde:

Hak løg og hvidløg groft og steg dem i smør 2-3 minutter, uden at de tager farve. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Lad dem stege med i 2-3 minutter. Tilsæt majskerner og bouillon. Kog suppen ved svag varme og under låg ca. 15 min. Blend suppen helt jævn, kom den tilbage i gryden og tilsæt fløde. Smag til med salt og peber. Lad suppen simre et par minutter.

Bønnesalat

Befri peberfrugten for kerner og snit den i tern. Steg peberfrugten i smør ca. 5 min. uden at den tager farve. Vend peberfrugtternene med bønner, ost, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Fordel lidt af bønnesalaten med ost i varme dybe tallerkener og hæld suppen over. Server resten af bønnesalaten i en skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 41 %
Print