Mango-tomatsalat med skinketoast
30 min

Mango-tomatsalat med skinketoast

Mango og tomat - en fin kombination i denne salat, der minder lidt om en salsa.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mango-tomatsalat med skinketoast

Mango og tomat - en fin kombination i denne salat, der minder lidt om en salsa.

Antal portioner
  • 1 mangofrugt i små tern
  • 250 g cocktailtomater i tern
  • 5 forårsløg i meget tynde ringe
  • 50 g rensede blandede babysalatblade
  • ½ tsk havsalt, fx læsø sydesalt
  • groftkværnet peber

Fremgangsmåde:

Vend mango, tomater og forårsløg sammen og stil salaten tildækket på køkkenbordet i mindst 15 min. Vend salatblade i salaten og drys med salt og peber lige inden serveringen – salaten skal ikke være for kold.

Fordel imens ost og skinke på de 6 skiver rugbrød. Læg franskbrødet ovenpå. Lad en toastmaskine blive godt varm. Bag toastene 2 ad gangen, i ca. 3 min. - eller til de er gyldne. Del de ristede toasts i hver 2 trekanter og spis dem sammen med salaten.

Tip

De 6 skinketoasts kan også laves i en ovn. Læg dem på en plade med bagepapir og gratiner toastene midt i ovnen, ca. 5 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %
Print