Matjessild med sommersalat

Retten er nem at pakke ned og tage med på stranden eller skovtur!
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Matjessild med sommersalat

Retten er nem at pakke ned og tage med på stranden eller skovtur!

Antal portioner
  • 1 kg nye kartofler

Sommersalat

  • 400 g matjessild fra dåse, gaffelbidder, frokostsild eller kryddersild

Fremgangsmåde:

Skrab kartoflerne og kog dem.

Sommersalat

Hak agurk og radiser groft. Rør kvark og grøntsager sammen med salt, peber og purløg. Stil sommersalaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. og smag til.

Anret de kogte kartofler med sommersalat og sild.

Retten kan nemt pakkes ned og tages med på stranden eller skovtur, evt. med rugbrød i stedet for kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %
Print