Melon med ingefærcreme

Frugt tilbehøret kan varieres efter smag og lager. Det meste frugt smager skønt med chokoladeovertræk.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Melon med ingefærcreme

Frugt tilbehøret kan varieres efter smag og lager. Det meste frugt smager skønt med chokoladeovertræk.

Antal portioner

Ingefærcreme

Jordbær

  • 8 store jordbær
  • 50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1 honningmelon

Fremgangsmåde:

Ingefærcreme

Fjern kardemommeskallen og knus frøene. Rør yoghurten sammen med knuste kardemommefrø, ingefær og flormelis. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Jordbær

Skyl jordbærrene, men lad dem beholde de grønne blade. Tør dem godt. Skær dem evt. i kvarte. Smelt chokoladen i vandbad. Pensl jordbærrene med chokoladen og fordel dem på et stykke bagepapir.

Skræl melonen (også den hvide del lige under skallen). Halver den og skrab kernerne ud med en ske. Skær melonen i 12-16 tynde både.

Ved serveringen

Anret melonbåde, jordbær og ingefærsauce på 4 portionstallerkener.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 29 %
Print