Melon og hindbær med yoghurt

Leder du efter inspiration til en lækker og frisk dessert? Så prøv melon og hindbær med yoghurt, den smager fatastisk.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Melon og hindbær med yoghurt

Leder du efter inspiration til en lækker og frisk dessert? Så prøv melon og hindbær med yoghurt, den smager fatastisk.

Antal portioner
  • 200 g friske hindbær

Fremgangsmåde:

Sæt 2 kaffefiltre i en sigte. Hæld yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i ca. 3 timer i køleskabet. Hæld derefter yoghurten i en skål og rør den sammen med sukker. Lad det trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Smelt smørret i en pande og rist nøddekernerne til de er gyldne. Lad dem køle af på køkkenrulle. Halver melonen og fjern kernerne. Del melonen i både og skræl dem.

Ved serveringen

Anret på 4 portionstallerkener melon, hindbær og ristede hasselnøddekerner. Rør yoghurtblandingen op og server den til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 52 %
Print