Mexicanske pandekager med pikant kalkun

Spicy pandekager som er velegnede til både frokost og aften - god på en forårs- eller sommerdag.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mexicanske pandekager med pikant kalkun

Spicy pandekager som er velegnede til både frokost og aften - god på en forårs- eller sommerdag.

Antal portioner
  • 1 zittauerløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 500 g hakket kalkuner
  • 1½ dl tomatketchup
  • 1 spsk finthakket syltet jalapenos (chilipeber)
  • 1 dl hønsebouillon
  • 2 tsk mildt chilipulver
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g blandet salat, fx romainesalat og rød egeløv

Fremgangsmåde:

Skær løget i små tern. Varm olien op i en gryde og svits løg og kød - til kødet har skiftet farve. Tilsæt de øvrige ingredienser til kødsaucen, og lad saucen koge ved svag varme i ca. 10 min. Den skal koge ind, så den er ret tyk i konsistensen. Smag til med salt og peber.

Lun pandekagerne efter anvisning på emballagen. Smør pandekagerne med osten og fordel kødfyldet herpå. Rul pandekagerne stramt sammen og server straks sammen med blandet salat.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %
Print