Middagssalat med røget kylling

Dejlig fyldig og mættende middagssalat med røget kylling - det smager godt
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Middagssalat med røget kylling

Dejlig fyldig og mættende middagssalat med røget kylling - det smager godt

Antal portioner
  • 1 røget kylling
  • 1½ liter vand

Dressing

Salat

  • 1 dåse butter beans
  • 150 g kolde kogte haricots verts (fine grønne bønner)
  • 1 liter romaine- eller icebergsalat revet i grove stykker
  • 3 hårdkogte æg i kvarte
  • 6 tomater i både
  • 1 grofthakket salatløg
  • 20 sorte oliven

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Kom kyllingen i en gryde. Tilsæt vand og bring det i kog. Kog ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Tag gryden af varmen og lad kyllingen trække i ca. 10 min. Tag den op og lad den køle af. Fjern skindet, pil kødet af kyllingen og del det i mindre stykker.

Dressing

Rør alle ingredienserne sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Salat

Hæld butter beans i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Anret butter beans, røget kylling og de øvrige ingredienser i et stort fad. Server dressingen i en lille kande ved siden af.

Tip

I stedet for butter beans kan du bruge hvide bønner eller kidney bønner.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9262 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 28 %
Print