Mild tomatsuppe med røget makrel

Makrellen giver tomatsuppen en dejlig røget smag og sammen med ristet rugbrød smager suppen skønt.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mild tomatsuppe med røget makrel

Makrellen giver tomatsuppen en dejlig røget smag og sammen med ristet rugbrød smager suppen skønt.

Antal portioner

Pynt

  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber

Tilbehør

  • 300 g ristet rugbrød i aflange stykker

Fremgangsmåde:

Del makrellen i mindre stykker. Kom suppen i en tykbundet gryde, og bring den i kog under omrøring. Tilsæt makrel, vand, kartofler, forårsløg og bladselleri og kog suppen ved jævn varme ca. 2 min. - stadig under omrøring. Smag evt. suppen til med salt og peber.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og pynt med purløg og chilipeber. Server ristet rugbrød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 30 %
Print