Mini majsbrød med blåskimmelost
30 min

Mini majsbrød med blåskimmelost

Lækkert majsbrød med fyld af majskerner og knas fra grækarkerner. Majsbrødet kan også bages som mini muffins.
Fryseegnet
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mini majsbrød med blåskimmelost

Lækkert majsbrød med fyld af majskerner og knas fra grækarkerner. Majsbrødet kan også bages som mini muffins.

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

  • 150 g majsmel (ca. 3 ¼ dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • 2 æg
  • ¼ liter mælk
  • 1 dl majskerner
  • 225 g Castello® Danablu Guld skiveost
  • 25 g græskarkerner

Fremgangsmåde:

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Pisk æg og mælk sammen og vend det sammen med melet. Vend majskerner i. Beklæd en lille bradepande med bagepapir (ca. 32 x 24 cm). Hæld dejen i formen og bag brødet midt i ovnen. Tag det halvbagte brød ud efter ca. 6 min. og fordel osten jævnt herpå. Drys med græskarkerner og bag majsbrødet færdigt. Lad brødet køle af . Skær kanterne af og del majsbrødet i 24 firkanter så der er lidt ost på hver.

Tip

Majsbrødet kan også bages som mini muffins.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 41 %
Print