Mini pissaladiere med blåskimmelost
1 timer

Mini pissaladiere med blåskimmelost

Superlækre - både lune og kolde. Du kan udstikke pizzadejen, i den form du har lyst.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mini pissaladiere med blåskimmelost

Superlækre - både lune og kolde. Du kan udstikke pizzadejen, i den form du har lyst.

32 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • 3 spsk olivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • 150 g durummel (ca. 2¾ dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5¼ dl)

Fyld

  • 1 dl koncentreret tomatpuré
  • 1 glas kapers
  • 1 tsk tørret oregano
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • lidt friske rosmarinblade
  • 100 g Castello® Danablu 50+
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i den lune væske og rør den sammen med olie, salt, durum og hvedemel (hold lidt hvedemel tilbage). Ælt dejen og stil den tildækket til hævning i ca. 45 min.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt. Rul dejen ud til en firkant (ca. 32 x 46 cm). Læg dejen på et stykke bagepapir.

Fyld

Smør tomatpuré på dejen og fordel resten af ingredienserne herpå. Del dejen, fx med et pizzahjul, i 2 cm brede strimler. Træk bagepapiret over på en plade og lad dejen hvile i ca. 5 min. Bag mini pissaladiererne midt i ovnen. Del de bagte brødstænger på midten og server dem lune.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 35 %
Print