Minisandwiches med hvidskimmelost, aubergine og basilikum

Groft brød med cremet ost, limesaft og basilikum. Som snack, frokost eller picnic.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Minisandwiches med hvidskimmelost, aubergine og basilikum

Groft brød med cremet ost, limesaft og basilikum. Som snack, frokost eller picnic.

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

  • 2 auberginer
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 friskpressede limefrugter
  • 250 g Høng® Råhvid 39%
  • 24 groftstrimlede friske basilikumblade
  • 12 skiver groft sandwichbrød

Fremgangsmåde:

Skær auberginerne i hver 6 skiver på langs. Pensl dem med olivenolie og steg dem på en grillpande, til de er gyldne. Drys med salt og peber, dryp med limesaft, og lad dem køle af. Skær osten i tynde skiver. Fordel stegt aubergine, hvidskimmelost og basilikum på de 6 brødskiver. Læg de sidste 6 skiver over og pres sandwichene godt sammen. Del dem i hver fire trekantsandwich og pak dem ind i alufolie.

Sandwichene kan opbevares i køleskabet op til et døgn.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 12880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 50 %
Print