Mørbradbøffer med salattopping

Små spæde salater, grønne asparges, æble og koriander får et lille venligt spark af salatost med chili og rød peber ....tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mørbradbøffer med salattopping

Små spæde salater, grønne asparges, æble og koriander får et lille venligt spark af salatost med chili og rød peber ....tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.

Antal portioner
  • 1 afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Salattopping

Tilbehør

  • 1 kg skrubbede kartofler - koges

Fremgangsmåde:

Skær mørbraden i 4 lige store stykker. Bank dem til flade bøffer (ca. 2½ cm høje). Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun mørbradbøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg bøfferne færdige ved jævn varme i ca. 10 min. - vend en gang undervejs og steg siderne de sidste par minutter. Drys med salt og peber og hold mørbradbøfferne varme.

Salattopping

Vend æbleternene med citronsaft, så de ikke bliver brune - hæld citronsaften fra ved serveringen. Lad osteternene dryppe af. Bland ost og æbletern med resten af ingredienserne. Smag til.

Læg de varme mørbradbøffer på et fad. Fordel lidt af toppingen på bøfferne og server resten ved siden af sammen med nykogte kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 30 %
Print