Muffins med chokoladesoftice
60+ min

Muffins med chokoladesoftice

Lækre muffins med ægte chokoladesmag - chokoladesoftice og chokoladesauce.
Fryseegnet
Bedømmelse (26 vurderinger)

Min bedømmelse:

Muffins med chokoladesoftice

Lækre muffins med ægte chokoladesmag - chokoladesoftice og chokoladesauce.

Opskriften gælder for 10 personer

Muffins

Chokoladesauce

Fremgangsmåde:

Muffins

Kom hvedemel, natron, bagepulver og salt i en skål og bland det godt sammen. Pisk sukker og smør ved højeste hastighed til det er hvidt og luftigt ca. 4 min. Tilsæt chokoladen og pisk i ca. 2 min. Tilsæt æg og pisk i yderligere ca. ½ min. Tilsæt yoghurt og vanilje og pisk i yderligere ca. 2 min. Tilsæt pistacienødder, dernæst melblandingen ad 2 gange, først mel, så vand og til sidst resten af melet. Pisk ved svag hastighed i ca. 2 min. - til det er godt blandet sammen. Fyld dejen i muffinsformene - ca. ¾ fyldte. Bag dem midt i ovnen - vend evt. pladen efter halvdelen af tiden. Lad kagerne køle helt af på en rist.

Tilbered softicen som anvist på kartonen, tilsæt kakao under omrøring til isen er lys brun.

Chokoladesauce

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i. Rør til chokoladen er smeltet. Varm atter chokoladesaucen op ved jævn varme og under omrøring.

Pynt:

Lidt pistacienødder.

Bagetid:

Ca. 25 min. ved 175° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 50 %
Print