Nudelsuppe med fisk, frugt og grønt
15 min

Nudelsuppe med fisk, frugt og grønt

En af de virkelig hurtige: Krydret Thaisuppe (købes færdig) med nudler, havørred eller laks, radiser og æblestykker. Løvstikke giver ekstra smag til suppen.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Nudelsuppe med fisk, frugt og grønt

En af de virkelig hurtige: Krydret Thaisuppe (købes færdig) med nudler, havørred eller laks, radiser og æblestykker. Løvstikke giver ekstra smag til suppen.

Antal portioner
  • 125 g risnudler
  • 1 liter kogende vand
  • 1 liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe
  • 2 dl vand
  • 300 g renset filet af havørreder eller laks
  • 4 rødløg i halve ringe (ca. 300 g)
  • 2 æbler i mundrette bidder, fx granny smith (ca. 250 g)
  • 150 g flækkede radiser
  • 1 dl hakkede friske løvstikkeblade eller bredbladet persille
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 200 g ristede, flækkede fuldkornspitabrød

Fremgangsmåde:

Knæk nudlerne i mindre stykker og kom dem i en skål. Hæld kogende vand over og lad nudlerne trække i ca. 10 min. Hæld dem i en sigte og brus over med koldt vand.

Bring suppe tilsat vand i kog under omrøring. Skær fisken i tern og kom dem i suppen sammen med løgene. Kog suppen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt nudler, æbler, radiser, løvstikke og salt. Varm suppen igennem og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 21 %
Print