Nye rødbeder med peberrod og smør
45 min

Nye rødbeder med peberrod og smør

Prøv denne lækre forret med nye rødbeder med peberrod og smør. Den er simpel, let og frisk - prøv den!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Nye rødbeder med peberrod og smør

Prøv denne lækre forret med nye rødbeder med peberrod og smør. Den er simpel, let og frisk - prøv den!

Antal portioner
  • 9 små nye rødbeder
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 50 g koldt smør
  • 1 spsk fintrevet peberrod
  • 4 spsk karse

Tilbehør

  • 100 g flutes

Fremgangsmåde:

Skyl rødbederne grundigt og kom dem i en gryde med vand og salt. Bring det i kog og kog rødbederne ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til de er møre. Hæld kogevandet fra rødbederne og skyl dem hurtigt i koldt vand. Skær stilkender og rodspidser af og fjern skrællen.

Ved serveringen

Del de varme rødbeder i kvarte og anret dem på 4 portionstallerkener sammen med koldt smør, peberrod og karse.

Tip

De varme rødbeder kan serveres som forret eller som tilbehør til en grillstegt hakkebøf, stegte koteletter eller frikadeller.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 44 %
Print