Oksespyd med kold blåskimmelsauce
1 timer

Oksespyd med kold blåskimmelsauce

Lækre møre grillspyd her serveret med en mild smag af blåskimmelost. Grill spyddene i ovnen eller på en havegrill.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Oksespyd med kold blåskimmelsauce

Lækre møre grillspyd her serveret med en mild smag af blåskimmelost. Grill spyddene i ovnen eller på en havegrill.

Antal portioner

Danablusauce

Grillspyd

  • 1¼ kg oksemørbrad i tern (ca. 3 x 3 cm)
  • 16 rødløg i kvarte (ca. 500 g)
  • 450 g rensede champignoner
  • 8 grillspyd
  • 1 tsk groft salt

Grøn salat

  • 2 liter friséesalat revet i grove stykker
  • 3½ liter lolo rossa salat revet i grove stykker
  • 2½ liter hovedsalat revet i grove stykker
  • 6 avocadoer i skiver (ca. 450 g)

Tilbehør

  • 360 g brød

Fremgangsmåde:

Danablusauce

Skær skimmelosten i mindre stykker og gnid den igennem en sigte. Rør skimmelosten blød med 1 dl piskefløde. Pisk resten af fløden stiv. Vend forsigtigt fraiche og flødeskum i osteblandingen. Stil danablusaucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Grillspyd

Fordel oksemørbrad, rødløg og champignoner på grillspyddene. Grill spyddene øverst i ovnen. Drys dem med groft salt.

Grøn salat

Anret de 3 slags salat på 2 store fade sammen med avocadoskiverne.

Tips

Sæt overskydende løg og champignoner på grillspyd og grill dem sammen med de øvrige spyd. Havegrill: Grill spyddene ca. 4 min. på hver side (8 min. i alt).

Grill

Ca. 4 min. på hver side (8 min. i alt).

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 25754 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 75,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 53 %
Print