Oksestrimler i olivensauce

Lækker pasta ret med smag af oliven, kapers og Italien...
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Oksestrimler i olivensauce

Lækker pasta ret med smag af oliven, kapers og Italien...

Antal portioner
  • ½ tsk vindruekerneolie
  • 500 g wokstrimler af okseklump
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Olivensauce

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 3 grønne squash i lange strimler

Pynt

  • hakket bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Lad olien blive varm i en pande og brun halvdelen af kødet i ca. 2 min. Tag kødet af panden og brun resten af kødet. Drys strimlerne med salt og peber og hold dem varme.

Olivensauce

Kom fløde, kapers, citronskal, hvidløg, oliven og salt i panden. Bring saucen i kog og smag den til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør, men ikke blød. Kom squashstrimlerne ned i vandet til pastaen og hæld straks det hele til afdrypning.

Ved serveringen

Varm wokstrimlerne i saucen. Anret pasta og squash i en stor varm skål. Server oksestrimler i olivensauce ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10501 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 21 %
Print