Oliemarinerede oliven og artiskokker

Enkelt som mellemmåltid, snack eller tilbehør - server med lunt brød og ostestave.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Oliemarinerede oliven og artiskokker

Enkelt som mellemmåltid, snack eller tilbehør - server med lunt brød og ostestave.

Antal portioner
  • 150 g artiskokhjerter i olie
  • 100 g sorte oliven med sten, fx nicoise
  • 1 spsk groftrevet citronskal (usprøjtet)
  • 150 g Castello® Aged Havarti i stave
  • 100 g focacciabrød

Fremgangsmåde:

Del artiskokhjerterne i kvarte og vend dem sammen med 2 spsk af olien de ligger i, oliven og citronskal. Stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Ved serveringen

Tag osten ud af køleskabet ca. ½ time inden servering. Skær den evt. ud i bidder. Lun brødet og server oliemarinerede oliven og artiskokhjerter til.

Du kan også bruge artiskokker fra dåse og olivenolie.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 69 %
Print