Ost med grillet honningmelon og abrikoser i portvin

Frisk og flot dessert med masser af sødme.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ost med grillet honningmelon og abrikoser i portvin

Frisk og flot dessert med masser af sødme.

Antal portioner
  • 12 tørrede abrikoser
  • 1 fed hvidløgsfed
  • 3 stilke frisk timian, grofthakkede
  • 3 dl portvin
  • 200 g honningmelon skåret i 4 lige store stykker
  • 1 spsk sirup
  • ½ tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Lad abrikoser, hvidløg og timian simre i portvinen ved svag varme, til vinen karamelliserer, ca. ½ time.

Grill melonstykkerne på en pande eller i ovnen, ca. 1 min. på hver side. Rør sirup og salt godt sammen og hæld det over melonstykkerne.

Anret osten med de lune abrikoser og den grillede melon, og server straks sammen med lagen fra abrikoserne.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 45 %
Print