Ost med honning og sharonfrugt

Husk at tage osten ud af køleskabet ca. 1 time før servering. Så smager osten bedst!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ost med honning og sharonfrugt

Husk at tage osten ud af køleskabet ca. 1 time før servering. Så smager osten bedst!

Antal portioner

Tilbehør:

  • 150g flutes

Fremgangsmåde:

Skær blå- og hvidskimmelosten i 12 trekanter.

Skær Havarti osten igennem, så der bliver 2 tykke skiver. Del hver skive i 6 trekanter.

Skyl dadler og sharonfrugter og dup dem tørre med køkkenrulle. Fjern blomsterne på sharonfrugterne og skær hver frugt i mindre både.

Anret ostene sammen med frugten på 6 portionstallerkener.

Ved serveringen

Fordel akaciehonning over blå- og hvidskimmelosten.

Tips

Ost med honning og sharonfrugt kan anrettes i god tid og stilles tildækket i køleskabet, dog uden honning. Sharonfrugter kan erstattes af friske pærer. Retten skal stå ved stuetemperatur 1 time før servering.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 42 %
Print