Ost med melonsalsa

Salt ost og sød frugt i en middelhavsinspireret salat. Perfekt som forret.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ost med melonsalsa

Salt ost og sød frugt i en middelhavsinspireret salat. Perfekt som forret.

Antal portioner

Melonsalsa

  • 1 vandmelon båd
  • 1 agurk (ca. 10 cm)
  • 1 grofthakket forårsløg
  • 1 spsk citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk flydende honning
  • ½ tsk Sambal oelek
  • ¼ tsk groft salt

Tilbehør

  • 100 g groft flute evt. ristet

Fremgangsmåde:

Fjern skal og kerner fra melonen og kernerne fra agurken. Skær melon og agurk i små stykker og bland dem med forårsløg og de øvrige ingredienser. Stil salsaen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Smag til.

Skær osten i skiver. Fordel rucolasalaten på tallerkener og kom ost og melonsalsa herpå. Drys med friskkværnet peber og server straks sammen med lidt godt brød.

Tip

Melonsalsaen kan også bruges som tilbehør til det grillede sommermad.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 41 %
Print