Ostecarpaccio med bacon
15 min

Ostecarpaccio med bacon

Inspirationen er hentet hos den skønne italienske klassiker carpaccio - men her i en omvendt variation, hvor osten danner bund og der drysses med sprødstegt bacon....lige noget for en oste-elsker.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostecarpaccio med bacon

Inspirationen er hentet hos den skønne italienske klassiker carpaccio - men her i en omvendt variation, hvor osten danner bund og der drysses med sprødstegt bacon....lige noget for en oste-elsker.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Læg osten på 2 tallekener og fordel ristet bacon og kapers ovenpå. Dryp med olivenolie og drys med peber. Læg citronbådene på tallerkenerne, så man selv kan dryppe saften på.

Tip

Du kan skære osten i tynde flager med en tyndskræller, en kartoffelskræller eller en norsk osthøvl.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2220 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 67 %
Print