Ostechips
15 min

Ostechips

Simple, lækre og sprøde ostechips! Alt du behøver er ost!
Fryseegnet
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostechips

Simple, lækre og sprøde ostechips! Alt du behøver er ost!

Opskriften gælder for 12 personer

Fremgangsmåde:

Fordel 10 små portioner ost (a ca. 1 spsk) på en plade med bagepapir. Hver portion skal spredes godt ud. Bag ostechipsene øverst i ovnen til de har en lys, gylden farve. Løft straks ostechipsene over på en bagerist og lad dem køle af. Tilbered resten på samme måde.

Genvej

Ostechips kan opbevares i kagedåse i ca. 4 døgn. Lunes i ovnen ca. 3 min. ved 200°.

Tip

Ostechips og Snacks med Apetina og dadler kan serveres sammen eller hver for sig. Ledsaget af oliven, sprøde grøntsager og et glas kølig, hvid portvin gør de det ud for en let og dejlig forret.

Bagetid

Ca. 6 min. ved 200°.

Drikkevarer

Kølig, tør hvid portvin.

Tips

Lun dem inden serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2820 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 1 %
  • Fedt: 67 %
Print