Ostegratineret pastinaksuppe med valnødder

Franskinspireret suppe med rig smag og tæt brødlåg med ost.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostegratineret pastinaksuppe med valnødder

Franskinspireret suppe med rig smag og tæt brødlåg med ost.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 zittauerløg i tynde skiver
  • 3 pastinakker i tynde skiver
  • 1 dl røde linser
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • ½ tsk groft salt
  • 1½ dl tør hvidvin, fx
  • 1 tsk Sambal oelek
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive varmt i en gryde. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt pastinakker, linser, bouillon, salt og hvidvin. Lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt sambal oelek og cremefraiche.

Fordel suppen i 4 små ovnfaste skåle. Fordel først valnødder og til sidst osten på de ristede brødskiver. Læg brødene på suppen og grill suppen midt i ovnen - til osten smelter og bliver let gylden. Server straks.

Grill

Ca. 4 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 47 %
Print