Osteomelet med tomatsalsa

Lækker og velsmagende omelet med ost og krydret tomatsalsa, der både er nem og hurtig at lave.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Osteomelet med tomatsalsa

Lækker og velsmagende omelet med ost og krydret tomatsalsa, der både er nem og hurtig at lave.

Antal portioner

Tomatsalsa

  • 2 tomater i kvarte
  • ½ zittauerløg i både
  • 1 fed hvidløgsfed
  • ½ spsk sød chilisauce
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ tsk sukker

Osteomelet

Pynt

  • fintklippet purløg

Fremgangsmåde:

Tomatsalsa

Kom alle ingredienser i en food processor/hurtighakker og hak dem ved højeste hastighed i ca. 10 sek. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Osteomelet

Kom æg, majs, mælk og salt i en food processor/hurtighakker. Hak det ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Smelt smørret i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Hæld æggeblandingen på panden og drys osten over. Bag omeletten ved jævn varme, skub let rundt i æggeblandingen mens omeletten stivner, ca. 3 min.

Ved serveringen

Lad halvdelen af omeletten glide over på et fad og fold resten over. Server salsaen til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 59 %
Print