Ostepakker

Ostepakker egner sig godt som mellemmåltid og til buffet. Den velsmagende dej og den lækre ostereme er et sikkert hit.
Fryseegnet
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostepakker

Ostepakker egner sig godt som mellemmåltid og til buffet. Den velsmagende dej og den lækre ostereme er et sikkert hit.

2 ostepakker pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

Dej

Creme

Fremgangsmåde:

Dej

Bland mel, ost, paprika og salt. Smuldr smørret i og ælt dejen let sammen. Stil den tildækket i køleskabet mindst 1 time.

Creme

Rør æggeblommer og mel sammen i en gryde. Tilsæt mælken og kog under kraftig piskning i ca. 1 min. Tag gryden af varmen og rør ost og salt i. Lad cremen køle af.

Rul dejen ud, på et meldrysset bord, til 2 plader (a ca. 24 x 32 cm). Del hver plade 2 gange på langs og 3 gange på tværs, i alt 24 firkanter. Læg ca. 1 tsk creme på hver firkant. Pensl kanterne med æggehvide. Fold firkanterne til trekanter. Tryk kanterne godt med en gaffel. Læg ostepakkerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Server ostepakkerne lune.

Tip

Retten er også en del af et ostebord til 12 personer. Ost til 12.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Tips

Kan fryses inden bagning.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 67 %
Print