Ostetallerken

Forskellige skimmeloste serveret med ristede kommenfrø og ahornsirup.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostetallerken

Forskellige skimmeloste serveret med ristede kommenfrø og ahornsirup.

Antal portioner
  • ½ spsk kommen

Tilbehør

  • 150 g lyst brød

Fremgangsmåde:

Rist kommen i en tør pande ved jævn varme og under omrøring i ca. 4 min.

Skær de 3 oste i mindre stykker og fordel dem på tallerkener. Hæld lidt ahornsirup på blå- og hvidskimmelosten og drys de 2 andre med ristet kommen.

Tip

Det er en god ide at tage osten ud af køleskabet 1-2 timer før serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 63 %
Print