Ostevafler med rosmarin

En anderledes vaffel med ost og rosmarin i dejen. Smager godt til supper og salater.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostevafler med rosmarin

En anderledes vaffel med ost og rosmarin i dejen. Smager godt til supper og salater.

Antal portioner

Rosmarinkrydret creme

Pynt

  • friske rosmarinkviste

Tilbehør

  • 25 rensede radiser med top

Fremgangsmåde:

Rosmarinkrydret creme

Vend fraiche, rosmarin, salt og peber sammen. Stil cremen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Lad smørret smelte og lad det køle let af. Bland mel, rosmarin, bagepulver og salt. Pisk mælken i melblandingen skiftevis med æg og smør til en jævn dej. Vend til sidst osten i dejen.

Lad imens vaffeljernet blive godt varmt og pensl pladerne med lidt smør første gang. Kom dej i vaffeljernet (ca. ¾ dl) og bag vaflen i ca. 2 min. - eller til den er gylden. Bag resten af vaflerne og server straks sammen med den rosmarinkrydrede creme og radiser.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10469 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 55 %
Print