Ca. 25 min. ved 200° - varmluft.
Du kan lave mindre stærke "røstiboller" ved at skifte tex mex osten ud med Arla Karolines Køkken® revet Mozzarella.
Røstierne kan fryses. Lun dem inden servering.
9017 kJ / 2155 kcal
373 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 17,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 10,3 g |
Fedt: | 35,7 % | 3,6 g |
Her er opskriften på en mere traditionel burger....med bolle og bøf.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
1 kg
Fintrevne kartofler
|
|
---|---|
1
Fintrevet gul squash - eller grøn (ca. 200 g)
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
|
1
Æg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
500 g
Majskerner
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
4 dl
Frisk koriander
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Blade af romainesalat
|
|
---|---|
1
Avocado i lange skiver (ca. 100 g)
|
|
3
Tomater i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
2 spsk
Grofthakkede, ristede mandler
|