Pande med kylling og rødløg
30 min

Pande med kylling og rødløg

Sød og frisk ret med kylling og vilde ris. God som hverdagsmad og nem at tilberede.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pande med kylling og rødløg

Sød og frisk ret med kylling og vilde ris. God som hverdagsmad og nem at tilberede.

Antal portioner

Tilbehør

  • 250 g slikærter
  • 320 g parboiled ris, en blanding af løse og vilde ris (ca. 4 dl)

Fremgangsmåde:

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag dem op og hold dem varme. Tør panden af. Lad resten af smørret blive gyldent i panden. Steg løg og rosiner i ca. 2 min. Tilsæt fløde, æblejuice, paprika og salt. Lad blandingen koge i ca. 2 min. og smag til. Læg kyllingefileterne ned i saucen, fordel lidt af sukkerærterne på retten og server resten til. Server straks.

Tips

I stedet for kylling kan du servere oksebøffer, fx af filet.

Du kan skifte risene ud med kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 18 %
Print