Pandekager
Bedømmelse (32)

Min bedømmelse:

Pandekager

Uhmm... hvem elsker ikke pandekager? Fyld dem med flødeskum og dit yndlingssyltetøj.

Antal portioner
  • 150 g hvedemel
  • 4 12 dl mælk
  • 3 æg
  • 12 tsk groft salt
  • 50 g smør

Pynt

  • hindbær

Tilbehør

  • 125 g syltetøj
  • 1 12 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% - pisket til skum

Pisk melet sammen med halvdelen af mælken til en jævn blanding. Tilsæt resten af mælken, æg og salt - og pisk det hele godt. Smelt smørret i en stegepande og kom det i blandingen. Bag tynde pandekager på en rigtig varm stegepande. Brug ½ - ¾ dl dej pr. pandekage.

Server de lune pandekager med forskellige slags syltetøj og flødeskum.

Tilberedningstid: 30 min

  • Energiindhold for hele retten: 9480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 48 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: