Pandekagetrekanter med spegeskinke

De luftige madpandekager toppet med cremefraichen giver en skøn måde at starte måltidet på.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pandekagetrekanter med spegeskinke

De luftige madpandekager toppet med cremefraichen giver en skøn måde at starte måltidet på.

Antal portioner

Dej

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Dej

Rør gæren ud i mælk og pisk æggeblommerne i. Bland mel og salt i en skål og pisk mælkeblandingen i lidt efter lidt. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen sammen med fraiche. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i ca. 30 min.

Lad smørret gyldne i en pande (ca. 21 cm i diameter). Fordel 3 dl dej i panden. Bag pandekagen ved jævn varme, til den er gylden på begge sider (i alt ca. 4 min.). Bag 2 pandekager til.

Ved serveringen

Skær pandekagerne i kvarte og server dem sammen med tilbehøret.

Tip

Pandekagerne kan bages efter hævning i køleskabet i ca. 3 timer.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6974 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 46 %
Print