Paprikasauce med chili

Nem opskrift på en lækker og fedtfattig sauce med masser af smag. Saucen er krydret med paprika og chili og egner sig godt til kalkunbryst og kalvekoteletter.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Paprikasauce med chili

Nem opskrift på en lækker og fedtfattig sauce med masser af smag. Saucen er krydret med paprika og chili og egner sig godt til kalkunbryst og kalvekoteletter.

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kalkunbryst eller kalvekoteletter
  • 325 g basmatiris
  • 600 g blandede grøntsager

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødløget i ca. ½ min. Tilsæt Hvid MælkeSauce, paprika, chili og salt. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag paprikasaucen til.

Tip

I stedet for basmatiris kan man anvende fx parboiled ris.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 23 %
Print