Pasta i dildsauce

Den fyldige flødeost i samspil den friske dild komplimenterer hinanden til perfektion. Med denne vegetariske opskrift på pasta i dild sauce, kan du imponere familie og venner - og så endda på kort tid!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta i dildsauce

Den fyldige flødeost i samspil den friske dild komplimenterer hinanden til perfektion. Med denne vegetariske opskrift på pasta i dild sauce, kan du imponere familie og venner - og så endda på kort tid!

Antal portioner
  • 200 g Buko® Naturel
  • 3 dl mælk
  • 1 dl hakket frisk dild
  • 1 spsk tør sherry
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g tørret pasta

Pynt:

  • 100 g spegeskinke i strimler

Fremgangsmåde:

Skær flødeosten i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog og tilsæt dild. Smag saucen til med sherry, salt og peber. Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål. Fordel spegeskinken over.

Tips

Spegeskinke kan erstattes af ferskrøget laks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %
  • Alkohol: 1 %
Print