Pasta med ærter og hasselnødder

Superhurtig pastaret! Serveres evt. med bacon, hvis du synes, der skal kød til.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med ærter og hasselnødder

Superhurtig pastaret! Serveres evt. med bacon, hvis du synes, der skal kød til.

Antal portioner
  • 75 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 400 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine integrali
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt

Fremgangsmåde:

Kom hasselnødderne i en tør pande. Rist dem først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 2 min. ved jævn varme.

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den ca. 4 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom pastaen tilbage i den varme gryde.

Bring imens ostesauce og løg i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Tilsæt ærter og salt. Bring atter saucen i kog og vend den sammen med den varme pasta. Smag til. Kom pastaretten i en stor, varm skål. Drys de ristede nødder over og server straks.

Tip

Man kan servere sprødstegt bacon eller revet ost til retten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %
Print