Pasta med asparges og radiser
30 min

Pasta med asparges og radiser

Dejlig dansk og simpelt - radiser og asparges - supernem sommermad.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med asparges og radiser

Dejlig dansk og simpelt - radiser og asparges - supernem sommermad.

Antal portioner
  • 300 g tørret hvid pasta, fx pastasløjfer
  • 3 liter vand
  • 1½ spsk groft salt
  • 400 g friske grønne asparges i ca. 3 cm skrå stykker
  • 300 g forårsløg i ca. 3 cm skrå stykker
  • kogende pastavand
  • 200 g radiser i tynde skiver
  • 200 g røget svinemørbrad i korte strimler

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Rør flødeosten sammen med bailikumpesto.

Kom pastaen i en stor tykbundet gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tilsæt asparges og forårsløg og lad dem koge med de sidste 3 min. af kogetiden. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Tag 3 spsk kogende pastavand fra og hæld derefter pasta og grøntsager til afdrypning i et dørslag. Kom pasta, grøntsager og pastavand tilbage i gryden.

Tilsæt radiser, mørbradstrimler og flødeosteblandingen. Vend forsigtigt rundt til osten er smeltet. Smag til. Hæld retten i et stort, dybt fad og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %
Print