Pasta med blåskimmelost og grillede cocktailtomater

God for begyndere - mild i smagen.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med blåskimmelost og grillede cocktailtomater

God for begyndere - mild i smagen.

Antal portioner
  • 250 g cocktailtomater, gerne både gule og røde
  • ½ spsk olivenolie
  • 150 g sukkerærter
  • 250 g frisk pasta, fx papardelle

Hertil

  • 240 g groft brød
  • 300 g grøn salat

Fremgangsmåde:

Bring fløden i kog i en gryde. Smelt skimmelosten i fløden under omrøring. Jævn evt. blandingen med lidt hvedemel, der er rørt ud i lidt vand. Lad simre i ca. 5 min., stadig under omrøring.

Læg imens cocktailtomaterne i en ovnfast form og dryp olivenolie over. Grill tomaterne. Kog sukkerærterne i letsaltet vand i ca. 2 min. Lad dem dryppe grundigt af.

Tilbered pastaen efter anvisningen på emballagen. Bland pastaen med ostesauce, cocktailtomater og sukkerærter. Server med brød og salat.

Grill

5-7 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 41 %
Print