Pasta med grøn sauce

En let og lækker pastaret med knald på persillesmagen!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med grøn sauce

En let og lækker pastaret med knald på persillesmagen!

Antal portioner
  • 2 bundter bredbladet persille
  • 4 spsk vand
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 1 æggeblomme
  • 1 lille fed hvidløgsfed
  • 3 ansjosfileter
  • 4 spsk olivenolie

Pynt

  • blade af bredbladet persille

Hertil

  • 400 g grillstegt kalkunschnitzler - og en tomatsalat af
  • 3 tomater i både
  • 2 røde peberfrugter i strimler
  • lidt groft salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Skyl persillen godt, dup den tør og fjern de grønne stilke. Kom vand, hvidvinseddike, æggeblomme, hvidløg, ansjoser, persilleblade og olivenolie i en blender i nævnte rækkefølge. Blend til blandingen er findelt. Hæld den grønne sauce i en skål og lad den trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kog pastaen som angivet på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte. Hæld pastaen tilbage i den varme gryde og vend den grønne sauce ned i pastaen. Kom retten i en varm skål og server straks. Server ost i en skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %
Print